Tarife şi oferte personalizate

În schimbul unui cost prietenos şi corect, venim în întampinarea clienţilor noştri, oferind servicii de contabilitate complete şi soluţii eficiente pentru problemele pe care le întâmpinaţi.

Onorariile practicate de societatea noastră se stabilesc în funcţie de complexitatea activităţii şi de serviciile suplimentare solicitate, de comun acord cu clienţii noştri.

Dat fiind diversitatea serviciilor oferite în funcţie de necesităţile fiecărei societăţi în parte, nu putem afişa o grilă cu tarifele exacte dar încercăm să facem o estimare cât mai exactă asupra costurilor ce se impun pentru evidenţa contabilă a societăţii d-voastră.

Pentru a va putea trimite o ofertă de preţ personalizată, vă rugăm completaţi formularul de mai jos sau contactaţi-ne direct la numarul de telefon 0722.257.832 pentru a stabili o întalnire şi în cel mai scurt timp veţi primi oferta noastră.

Formular de evaluare

Selectaţi tipul de ofertă (în cazul în care doriţi, se pot face selecţii multiple)

Societatea este înfiinţată recent? DaNu

Cod anti-spam: captcha

Oferim servicii complete de contabilitate pentru clienţii din Bucureşti ( sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 ) şi Ilfov.