Despre noi

Contadex Accounting este o societate de contabilitate, expertiză contabilă şi consultanţă în domeniul financiar contabil, oferind servicii contabile pentru orice domeniu de activitate, fie că reprezentaţi un IMM, sunteţi persoană fizică autorizată sau sunteţi reprezentantul unei companii mari.

Îţi oferim cele mai bune soluţii sprijin, asistenţă şi consiliere

Obiectivul nostru este de a oferi clienţilor noştri cele mai bune soluţii, sprijin şi asistenţă la problemele întampinate prin intermediul unor lucrări de înaltă ţinută profesională, calitatea acestora fiind asigurată de specialişti cu experienţă în domeniul financiar – contabil şi fiscal.

Eforturile noastre sunt îndreptate exclusiv către îmbunătăţirea şi dezvoltarea activităţii dumneavoastră. Astfel, clienţii noştri dispun în mod curent de toate informaţiile financiar – contabile, acestea fiind suportul deciziilor economice şi financiare necesare în coordonarea activităţii companiei dumneavoastră.

Misiunea noastră este de a oferi încredere clienţilor, promptitudine şi pregătire profesională în executarea lucrărilor contabile, bazându-ne pe un pachet de servicii la un înalt grad de profesionalism, reuşind astfel să informăm clientul la timp şi în mod corect despre modificările legislative.